ویروس کرونا:
در صورت آلوده شدن رستوران به کوید۱۹… چه کارهایی باید انجام دهیم
حالا که رستورانها باز شدهاند باید از لحاظ ایمنی بهداشت، در وضعیت سالنها تجدید نظر کرده و برای کاهش ریسک آلودگی به ویروس نسبت به قبل اقدامات پیشگیرانهتری را مد نظر بگیرند.
از نظر دانشمندان این ویروس جدید از دو راه منتشر میشود: ذرات بزرگ از طریق تماس دست و ذرات کوچک با تنفس قابل انتقال هستند. رستورانهای مختلف قوانین و پروتکلهای متفاوتی برای مقابله با ویروس کرونا دارند.
اما اگر متوجه شدید که رستورانتان با کوید۱۹ آلوده شده چکار بایر کرد؟
ابتدا بایست سریعاً اقدام به ایمن سازی محیط رستوران نمایید.
- قبل از هر نوع اقدام آنی، برای اجرای ایمن سازی برنامهریزی کنید.
- کارکنان را از وضعیت مطلع کنید.
- رستوران را ببندید.
- پنجرهها را باز بگذارید تا هوا داخل محیط جریان یابد.
- قبل از شروع به ضدعفونی ۲۴ ساعت صبر کنید. در صورت نیاز از افراد متخصص برای ضدعفونی محل کمک بگیرید.
https://www.aftermath.com/blog/covid-safety-for-restaurants/
برای ایمنی مشتریان رستورانها به فکر منوهای جدید باشند.
بحران کرونا غذا ویروس چگونه رفتار غذا خوردن مصرفکنندگان را تغییر خواهد داد؟