آشپزخانه مرکز فرماندهی رستوران است. غذاها قبل از تحویل به مشتری در آشپزخانهی رستوران، پروسه پختن، آماده شدن و رفتن در بشقاب را طی میکنند. بعضی آشپزخانهها بزرگ و جادار هستند و فضای کافی برای وسایل ریز و کوچک دارند. اما طراحی آشپزخانه مهمتر از اندازه آن است. اگر آشپزخانهی رستوران با دقت طراحی شده باشد، کار برای پرسنل بسیار سادهتر میشود.
آشپزخانهی رستوران از قسمتهای مختلفی تشکیل شده از جمله قسمت آماده کردن غذا، قسمت غذاهای سرخشده، قسمت پیتزا و قسمت سالاد. این قسمتها بسته به اندازه و طراحی آشپزخانه ممکن است کمتر یا بیشتر باشند. وقتی در حال طراحی رستوران هستید به منوی رستوران هم فکر کنید. اگر قرار است سالاد بیشتری سرو کنید پس باید قسمت سالاد ایدهآلی را طراحی کنید. اگر قرار است بیشتر غذاهای کبابی سرو کنید، به فکر کبابپز بزرگتر باشید تا غذاها سریعتر آماده شوند. فضای آشپزخانه نکتهی مهمی است که باید در نظر گرفت.